SKEYNDOR GEZICHTBEHANDELING


Skenydor gezichtsbehandeling

 

Global lift professional treatment:
Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

 

Power hyaluronic treatment:
Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel
en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

 

Derma peel pro timeless peel:
Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvol- gend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

 

Eternal professional treatment:
Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidver- oudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

 

Corrective professional treatment:
Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert.
De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad,zacht,egaal en jeugdig.

 

Essential treatment:
Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de huid ora en de vochtbalans. De Essential producten vullen de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huid is stralend en schoon. Afgestemd op de huid zonder speci eke problemen (normaal – droge huid of de normaal – vette huid).

 

Aquatherm treatment:
De behandeling die de (over)gevoelige huid kalmeert, herstelt en ondersteunt. De samenstelling, op basis van thermaal bronwater versterkt de afweer van de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.