SKEYNDOR GEZICHTBEHANDELING

Gezichtsbehandeling met Skeyndor products

 
 

Global lift professional treatment

Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht
 
 

Power hyaluronic treatment

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel
en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

 
 

Timeless Prodigy

Deze exclusieve behandeling is geïnspireerd op de meest verfijnde beauty technieken voor een exclusieve behandeling met een wonderbaarlijk resultaat.
 
 

Power Oxygen

De Power Oxygen behandeling is een vitaliserende en herstellende behandeling en voorziet uw huid, dankzij de innovatieve formulering, van pure zuurstof en herstelt de celschade die is ontstaan door de invloeden uit het milieu.
De vale en/of vermoeide huid krijgt haar gezonde en energieke uitstraling terug en is daarnaast optimaal beschermd tegen luchtvervuiling.
 
 

Power Hyaluronic Eye contour and Lashes Professional Treatment

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. Microcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd voor een heldere oogopslag. De speciale formule van het oogmasker biedt de oogcontouren comfort, verfrist en heeft dankzij de hyaluronzuur een opvullend effect op rimpeltjes. De oogopslag is fris en jeugdig en de huidstructuur is verfijnd en gelift. Deze behandeling is te combineren met de Skeyndor gezichtsbehandelingen
 
 

Derma peel pro timeless peel

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvol- gend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.
 
 

Dermapeel Pro Brightening Peel

Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert.
Deze teint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van de dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

 
 

Eternal professional treatment

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidver- oudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.
 
 

 Corrective professional treatment

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert.
De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad,zacht,egaal en jeugdig.
 
 

Essential treatment

Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de huid ora en de vochtbalans. De Essential producten vullen de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huid is stralend en schoon. Afgestemd op de huid zonder speci eke problemen (normaal – droge huid of de normaal – vette huid).
 
 

Power C+ Brightening Antioxidant

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.
 
 

Aquatherm treatment:

De behandeling die de (over)gevoelige huid kalmeert, herstelt en ondersteunt. De samenstelling, op basis van thermaal bronwater versterkt de afweer van de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel.
 
 

Fruitzuurpeeling ,-AHA-Mandelic-Jessner-Glyco)

 

 

Manuele Acnébehandeling