OVER ONS

LEER ONS KENNEN

Tala Moasherati heeft haar diploma schoonheidsspecialist en visagie in 1989 behaald en heeft hier een paar jaar als hobby mee gewerkt. Haar nieuwsgierigheid in het menselijk lichaam zorgde er echter voor dat ze zich niet beperkte tot één opleiding en functie, dus besloot ze om apothekersassistent te worden om meer kennis te vergaren. De opleiding heeft ze met succes voltooid en vervolgens heeft ze vele jaren met plezier in de apotheek gewerkt. Daarnaast volgde ze vele cursussen over de huid en verzorging. Nu keert ze terug naar haar originele hobby en passie, namelijk huidverzorging.

 

Over haar filosofie in de huidverzorging zegt zij: “Het gebruik van crèmes en dergelijke producten zie ik als symptomenbestrijding, maar wij pakken ook de oorzaak van de symptomen aan. Deze combinatie van crèmes en producten en de bestrijding van de oorzaak is nodig om optimaal resultaat te behalen. Hierdoor krijg je een verzorgde huid, wat ook gelijk een boost voor je zelfvertrouwen is. Je huid is goud waard, dus ga er ook zo mee om.

tt
_J4A1758
LEER ONS KENNEN

Drs. Avi Roopram heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit Leiden. Na zijn afstuderen in 2007 is hij werkzaam geweest in de Rotterdamse regio op de afdeling chirurgie. Hij heeft gewerkt in het Erasmus MC, het IJsselland Ziekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis, waar hij tevens participeerde in wetenschappelijk onderzoek.   Als cliënt kunt u een persoonlijke en gerichte benadering van het verwachten Door goed te luisteren naar uw wensen, kan gezamenlijk het optimale resultaat behaald worden. Zijn streven is met visie, kennis en kunde uw uiterlijk weer goed af te stemmen op uw innerlijk.

 

BIG-registratienummer: 99909307401

ONS TEAM VAN DESKUNDIGEN

Drs. Avi Roopram

Cosmetisch Arts

Tala Moasherati

Eigenaresse/ Huidverzorgster