Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie, is een van de nieuwste,  gemakkelijkste, pijnloze en meest effectieve anti- aging behandelingen die u kunt krijgen en staat garant voor top kwaliteit, hygiëne en veiligheid.  Deze techniek verwijdert de bovenste laag van je huid, waardoor er op een natuurlijke wijze een vernieuwing van de huid ontstaat.

De voordelen van Microdermabrasie gezichtsbehandelingen omvatten het verminderen van de meeste tekenen van huidveroudering, zoals:

– vermoeide of doffe huid
– zonbeschadigde huid
– verdikte huid of huid die niet gemakkelijk voedingsstoffen opneemt (als gevolg van roken)
– fijne lijntjes en rimpels
– ruwe huidtextuur
– littekens en vlekken
– vergrote of verstopte poriën
–  hyperpigmentatie(ouderdomsvlekken).

 

Na de behandeling:

–        Verbetert de conditie van de huid.

–        Versterkt de huid door middel van de productie van collageen en elastine.

–        Verse, gladde huid.

–        Vermindert rimpels en fijne lijntjes.

–        Verbetert de bloedcirculatie.

–         Vermindert de zichtbaarheid van mollen.

–        Verfijnt de huidstructuur.

 

Microdermabrasie is de meest natuurlijke en effectieve manier van het structureel verbeteren van uw huid. Ontdek de verbazingwekkende resultaat van microdermabrasie op je huid.
Microdermabrasie behandelingen exfoliëren de bovenste laag van je huid en ontdoen je huid van ongewenste dode cellen en afval. Dit gebeurt door ultrafijne aluminiumoxide kristallen tegen de huid (gezicht/hals /decolleté) te blazen en direct weer weg te zuigen. Dit onthult een nieuwe laag van zachte, gladde huid, die beter in staat is om voedingsstoffen te absorberen. Uw huid ziet er jonger, frisser en stralender uit. De behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met acne, grote poriën, en een verouderde huid.

Omdat de machine kan worden aangepast afhankelijk van het huidtype en de conditie van uw huid, kunnen zelfs mensen met een zeer gevoelige huid een behandeling krijgen van een ervaren schoonheidsspecialiste.