Behandelingen

Hifu

HIFU Behandeling

Naarmate de jaren verliest de huid haar elasticiteit. Voor velen is de stap richting plastische chirurgie echter te groot. De nieuwste HIFU behandeling is daar de perfecte oplossing voor. HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)is de nieuwste behandel methode om een facelift resultaat te krijgen, zonder een chirurgische ingreep. 

IPL HUIDVERJONGERING/ RIMPELS/ BORSTVERSTEVIGING/ PIGMENTAFWIJKING/ VAATJES EN ACNE.

Huidverjongering/rimpels/
borstversteviging

Collageen is een eiwit dat een belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel in het lichaam. Het is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd wordt er voldoende collageen gemaakt voor het vernieuwingsproces van de huid, maar na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen af.

IPL

IPL-FLITS ontharing is vandaag de dag een bewezen techniek om duurzaam en voorgoed af te rekenen met overbeharing. Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat met de IPL lichtflitsen, ongewenste haren op een efficiënte, veilige en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. De behandeling is vrijwel pijnloos en van korte duur.

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie, is een van de nieuwste, gemakkelijkste, pijnloze en meest effectieve anti- aging behandelingen die u kunt krijgen en staat garant voor top kwaliteit, hygiëne en veiligheid.  Deze techniek verwijderd de bovenste laag van je huid waardoor er op een natuurlijke wijze een vernieuwing van de huid ontstaat.

MESOTHERAPIE

De ouder wordende huid kent vele problemen. Uitdroging, verstopping, rimpels, vlekken, dofheid etc.
Gelukkig is er nu een oplossing: MESO- Therapie.
MESO- Therapie brengt uw huid weer in een strakke en stralende conditie. 

Tele-Gone

De behandeling zorgt voor het moeiteloos, effectief en weefselvriendelijk verwijderen van allerlei cosmetische huidoneffenheden, zoals:

  • Couperouse (gesprongen adertjes)
  • Spinvormige gesprongen adertjes
  • Bloedblaasjes
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Ouderdomswratten
  • Fibromen(steelwratjes)
BOTOX

Botulinetoxine (Botox) is een eiwit dat door een bacterie wordt geproduceerd. Wanneer dit wordt ingespoten in de spiervezels, relaxeert de spier. Het wordt in de geneeskunde gebruikt voor de behandeling van rimpels die veroorzaakt worden door het vaak samentrekken van bepaalde aangezichtsspieren.

HYALURONZUUR FILLER/ LIPVERGROTING

Hyaluronzuur heeft verschillende functies en komt van nature in het menselijk lichaam voor. In de huid zorgt het voor soepelheid, hydratie, veerkracht en volume. De productie van lichaamseigen hyaluronzuur neemt echter af met de leeftijd, waardoor de huid aan stevigheid verliest.

Skeyndor Gezichtbehandeling

Global lift professional treatment,
Power hyaluronic treatment,
Derma peel pro timeless peel,
Eternal professional treatment,
Corrective professional treatment,
Essential treatment
Aquatherm treatment

Micro Needling/Dermapen

Micro needling/ Dermapen
Allernieuwste methode voor huidverbetering en anti-aging.
Met Micro-needling maakt u met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd
duizenden micro-perforaties in de huid.
Door deze kleine prikjes opent de huid voor hoog geconcentreerde werkstoffen.
De werkstoffen worden hierdoor sneller en dieper opgenomen.

WAXEN/ EPILEREN/ THREADING

Naast permanente ontharing kunt u bij Tala Beauty Clinic op een professionele wijze uw gezicht en/of lichaamshaar laten ontharen door middel van diverse ontharingsmethodes.

paraffine handmasker

Een verzorging van de handen, waardoor ze zacht en soepel worden. De handen worden ondergedompeld in een warm bad met paraffine vloeistof wax.

MASSAGE

Laat je verwennen door een van de massagebehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën en balsems.  Een combinatie van de juiste producten en technieken heeft een positief effect op uw lichaam en geest.

gezichtbehandeling

Gezichtsbehandeling ,
Fruitzuurpeeling,
Manuele Acnébehandeling,
en meer.