Tele-Gone

De behandeling zorgt voor het moeiteloos, effectief en weefselvriendelijk verwijderen van allerlei cosmetische huidoneffenheden, zoals:
Couperouse (gesprongen adertjes)
Spinvormige gesprongen adertjes
Bloedblaasjes
Pigmentvlekken
Ouderdomsvlekken
Ouderdomswratten
Fibromen(steelwratjes)

Huidonregelmatigheden zoals steelwratjes of ouderdomswratten zijn onschuldige, goedaardige huidtumoren. Ze treden meestal op op latere leeftijd rond de hals, onder de oksels en borsten. Dit zijn plaatsen waar wrijving van de huid plaatsvindt.
Wanneer u zich stoort aan de wratjes kunt u deze op eenvoudige wijze laten verwijderen. In principe komt iedereen in aanmerking voor de behandeling. Virale wratjes op bijvoorbeeld handen of voeten kunnen bij uw huisarts behandeld worden.
Afhankelijk van de grootte, locatie, de huidskleur en verhevenheid wordt beoordeelt welke behandelmethode voor u het meest geschikt is. Tala Beauty Clinic heeft diverse behandeltechnieken in huis om de huidonregelmatigheden/huidoneffenheden doeltreffend en nauwkeurig aan te pakken.

Å¡Elektrocoagulatie

De kleinere bindweefselwratjes kunnen met elektrocoagulatie snel en eenvoudig verwijderd worden. Met een naaldje en een elektrisch stroompje wordt het oppervlakkige huiddeeltje heel secuur vanaf het oppervlakte van de huid verhit. De verhevenheid wordt daarbij los verweekt en zal daarna verschrompelen. De behandeling is nauwelijks voelbaar. Er ontstaat een klein oppervlakkig korstje. Dit korstje valt na enkele dagen af.

Å¡Cryotherapie

Met behulp van de Cryopen kunnen ouderdomswratten en andere kleine pigmentvlekken, uiterst precies met een stikstofpen bevroren worden. De behandeling duurt slechts enkele seconden en is vrijwel pijnloos. De behandelde zone wordt meteen na de behandeling rood en kan licht gaan zwellen. Na enkele dagen tot een week schilfert het korstje af.
Huidoneffenheden worden voor de behandeling beoordeeld. Bij geringe twijfel zal ik besluiten niet te behandelen en u door te sturen naar uw huisarts. Als uw huisarts daarna schriftelijk toestemming heeft gegeven, kan er behandeld worden.
Coaguleren in combinatie met producten voor thuisgebruik bieden de maximale oplossing om je huidconditie te verbeteren en huidproblemen zoals couperose aan te pakken.

Couperose

Met het ouder worden, verzwakken ook de vaatwandjes. Daarnaast wordt de huid dunner, waardoor de gesprongen bloedvaatjes meer zichtbaar kunnen worden. Roken, overmatig zonnen, sommige medicatie (zoals bloedverdunners) en zwangerschap kunnen couperose verergeren. Couperose trekt helaas niet meer vanzelf weg en kan ontsierend zijn. De gesprongen bloedvaatjes spelen geen rol meer bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Daarom kunnen ze veilig verwijderd worden door middel van coaguleren, hierbij worden de vaatjes dichtgebrand door middel van een stroomstootje (coaguleren), dat via een naaldje in of tegen het bloedvaatje wordt gebracht. De behandeling is vrijwel pijnloos en volkomen veilig.