SKYNDOOR PRODUCTEN


Skyndor producten

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.


images

Timeless Prodigy the cream

THE CREAM versmelt langzaam met het huidoppervlak en perfectioneert haar direct. Creëert een ”tweede huideffect ” en biedt een uniek zintuiglijk genot. De rijke en zijdeachtige textuur beschermt en herstelt de externe lagen van de huid op een natuurlijke manier. THE CREAM biedt de verzorging en luxe die de meest veeleisende huid nodig heeft.

De Geur:
Zowel de TIMELESS PRODIGY-crème als het serum hebben een romantische en delicate geur die met alle zorg gecreëerd is voor de stijlvolle moderne vrouw. De geurfamilie is Roze fruit bloem.
Zorgt voor onmiddellijke frisheid dankzij de combinatie van bergamot en wilde framboos. De roos en jasmijn zorgen samen met een vleugje magnolia voor nog meer verfijning. En tot slot een druppel patchouli in een basis van amber en muskus die de huid een wonderbaarlijke geur bezorgen.
Voor alle huidtypen vanaf ± 40 jaar.

Timeless Prodigy the serum/

The Serum biedt de huid langdurig comfort, hydratatie en een heldere teint. De luchtige, originele en vernieuwende textuur is zintuiglijk verfrissend en geeft een heldere en fluweelzachte finish die zich perfect aanpast aan elk huidtype.

De Geur:
Zowel de TIMELESS PRODIGY-crème als het serum hebben een romantische en delicate geur die met alle zorg gecreëerd is voor de stijlvolle moderne vrouw. De geurfamilie is Roze fruit bloem.
Zorgt voor onmiddellijke frisheid dankzij de combinatie van bergamot en wilde framboos. De roos en jasmijn zorgen samen met een vleugje magnolia voor nog meer verfijning. En tot slot een druppel patchouli in een basis van amber en muskus die de huid een wonderbaarlijke geur bezorgen.

CORRECTIVE
skeyndor-corrective-lijn

INSTANT WRINKLE FILLER CREAM

Crème voor het opvullen van diepe rimpels en om de expressielijntjes van het gezicht te verzachten. Bevat ingrediënten die de weefseldichtheid verbeteren en volume van de huid verbeteren. Verder wordt de huid gelift en de spiercontracties van de gezichtsspieren beperkt, waardoor een glad en jong huidoppervlak ontstaat.
– liftende werking
-Lift diepe rimpels en verzacht expressielijntjes
-Geschikt voor alle huidtypen
-Verbeterd de weefseldichtheid en volume van de huid
-Heeft een ontspannende werking

EXPRESSION LINES SERUM

Serum reduceert diepe rimpels en expressielijntjes van het gelaat. De combinatie van verschillende dermopeptiden en het nagebootst slangengif maken de huid minder gevoelig voor spiercontracties. De Hyaluronzuur werkt vochtbindend en opvullend op de lijntjes en rimpels. De huidliftende peptiden geven de huid haar spankracht terug.
-Serum met liftende werking
-Reduceert diepe rimpels en expressielijntjes
-Samengesteld met huidliftende en opvullende ingrediënten
-Bevat nagebootst slangengif met anti-verouderende werking

EYE EXPRESSION LINES ERASER

Speciaal product ter ontspanning van de expressielijntjes van het oogcontour. Samengesteld uit een combinatie van huidliftende – en opvullende ingrediënten. De rijke parelmoer formule geeft een frisse oogopslag en reduceert direct fijne lijntjes.

INSTANT LIP CONTOUR FILLER

Speciaal product voor opvullen en ontspannen van diepe rimpels rondom het lipcontour. Maakt het weefsel compacter, geeft volume en vult lijntjes op. De crème voedt en hydrateert de tere huid rond de lippen en maakt haar zacht en biedt optimale bescherming.

images-3_fotor-666
GLOBAL LIFT

De Lift Contour Cream is een romige en voedende gezichtscrème voor de droge huid. Verstevigt de huid en vermindert lijntjes en rimpels. Daarnaast heeft de Skeyndor Global Lift Contour Cream een liftend effect. Geeft een lichte matte finish en is een ideale basis voor make-up.
Rijke en romige gezichtscrème
Vermindert rimpels en heeft liftend effect
Geschikt voor de droge huid
Met [ProGEN-in] technologie

Te gebruiken als dag en/of nachtverzorging
Resultaat: De Global Lift Contour crème bevordert het herstel van het huidvolume en verstevigt de huid. Rimpels worden verminderd en de huid wordt gelift. Voor een jonge en frisse uitstraling.

download-2

Global Lift | Lift Contour Elixir Face & Neck

De Lift Contour Elixir is een liftend anti-aging serum. Dit concentraat met meer dan 50% anti-huidverouderende ingrediënten. Corrigeert de belangrijkste punten van het gezichtsovaal, bestrijdt de zichtbare tekenen van huidveroudering en helpt de huidtonus te verhogen.
Liftend anti-aging serum
Vermindert rimpels en heeft liftend effect
Bestrijdt verslapping, herstelt de conditie van het collageen en verbetert de huidcompactheid
Resultaat: Bevordert het herstel van het huidvolume en verstevigt de huid. Rimpels worden verminderd en de huid wordt gelift. Voor een jonge en frisse uitstraling.

Global Lift | Lift Definition Eye Contour Cream

Heeft uw huid onvoldoende stevigheid en is de huid verslapt? De Skeyndor Lift Definition Eye Contour Cream heeft een drievoudige werking. De oogcrème verstevigt en vermindert lijntjes en rimpeltjes, daarnaast reduceert de crème wallen en donkere kringen rond het oogcontour.
Verstevigende oogcrème
Verstevigt, vermindert wallen en rimpels
Drievoudige werking
Perfecte basis voor make-up

skeyndor-eternal_fotor-300

ETERNAL CEREM

Skeyndor Eternal Cream is een gezichtscrème met een speciale formule. Deze formule zorgt ervoor dat de stamcelproductie in de opperhuid wordt bevorderd, terwijl tegelijkertijd de cellen in de huid beschermd zullen worden tegen stressfactoren van buitenaf. Deze factoren zijn bijvoorbeeld UV-straling of weersomstandigheden. Het verlies van vitale substanties zal gecompenseerd worden met Skeyndor Eternal Cream. Het volume in de huid zal hersteld worden, waardoor de huid voller, gelijkmatiger en meer uitgesproken zal ogen. De huid zal er aanzienlijk mooier uitzien.

Bevordert stamcelproductie
Beschermt cellen tegen stressfactoren
Voor een vollere, gelijkmatigere huid
Volume in de huid

Eternal | Serum
Regenererend serum voor een antiverouderingsbehandeling met langdurig effect. Dit ultra geconcentreerd serum met nano-liposomen uit plantaardige stamcellen werkt revitaliserend en vernieuwend. Het voedt de stamcellen van de huid en stimuleert de celvernieuwing. Hierdoor nemen de vitaliteit van de huid en het huidvolume toe.

Regenererend serum
Revitaliserende en vernieuwende werking
Geschikt voor alle huidtypes
Met nano-liposomen uit plantaardige stamcellen
Antiverouderingsbehandeling

Deze oogcrème bevat nano-liposomen van plantaardige stamcellen. De aanmaak van vitale huidsubstanties worden gestimuleerd doordat de crème de stamcellen in de opperhuid activeert. De crème is versterkt met liposomen van puur gletsjer water uit Zwitserland. De oogcrème heeft daarmee een anti-aging werking.

Oogcrème
Vernieuwt en verjongt de huid
Geschikt voor alle huidtypes
Antiverouderingsbehandeling
Bevat gletsjer water uit Zwitserland

skeyndor_1799_fotor

POWER HYALURONIC

De Skeyndor Power Hyaluronic Intensive Moisturising Emulsion hydrateert de huid intens gedurende 24 uur. Rimpels en fijne (droogte) lijntjes worden verzacht en het huidoppervlak wordt geëgaliseerd.
Luchtige, niet-vette textuur & Rijke, volle textuur
Hydrateert de huid intens
Geschikt voor de droge en gecombineerde huid
Verzacht rimpels en fijne lijntjes
Voor een gladde en egale huid

Power Hyaluronic | Moisturising Booster

-100% ultra vochtregulerend ,verschaft continu vocht gedurende 24 u
-vermindert rimpels tengevolge van vocht tekort
-versterkt de werking van de dagelijkse vochtregulerende creme
-verbetert de oneffenheden van de huid

Power Hyaluronic | Deep Moisturizing Mask

De Skeyndor Power Hyaluronic Deep Moisturizing Mask verbetert de vochtgraad van de zones die dat het meest nodig hebben. Het Deep Moisturizing Mask maakt de huid zacht en zorgt ervoor dat de huid weer comfortabel aanvoelt. Maakt het huidoppervlak wordt glad.

Gebruik: 1-2 keer per week aanbrengen op een gereinigde huid

Power hyaluronic oogcreme

verminderd de fijne lijntjes, rimpeltjesrondom de ogen. Ook reduceert deze oogcreme de vochtophopingen onder de ogen. Geeft de tere huid rondom de ogen veel comfort. Meteen na het eerste gebruik al, voelt de huid zijdezacht aan en is gladder.

……coming soon