CarboXyneo -Oxygenatie – zuurstofbehandeling

Carboyneo oxygenatie
Oxygentherapie is een combinatie van zuurstof en hoogwaardige serums.
Uw huid zal gevoed en gehydrateerd aanvoelen, de cel vernieuwing en huidregeneratie wordt gestimuleerd.
Fijne lijntjes en onzuiverheden verdwijnen, uw huid voelt verjongd, stralend, gehydrateerd en fris.
Een Oxygentherapie gezichtsbehandeling is zacht, ontspannend en geschikt voor ieder huidtype.
De specialist vult het handvat van de Oxygen met een rejuvinationserum op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature voorkomt in de huid en bekend staat als een perfect transportsysteem. Het serum stimuleert de regeneratie van cellen en een vernieuwde elasticiteit en collageenproductie, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar zullen verminderen.

De machine brengt onder hoge druk een mengsel van zuurstof en serum tot stand. De specialist sprayt deze doeltreffende combinatie over het gezicht van de cliƫnt.
De combinatie van sprayen en de mogelijkheid om de zuurstof diep in de huid te persen geeft het intense effect!
Hierdoor is het resultaat van een behandeling extra lang zichtbaar. De werkstoffen worden diep in de huid gebracht en de ingrediƫnten worden versneld opgenomen.
De Oxygen zuurstofbehandeling gebruikt een speciale Oxygen om de zuurstof met een zuiverheid van 94% op de huid aan te brengen. Een welkome dermatologische aanvulling om de huid te behandelen. Betaalbaar en betrouwbaar.
Microscopisch fijne zuurstof en natuurlijke bestanddelen dringen met hoge druk zeer effectief door tot in de diepste lagen van de huid.